HandbALL IN TIM

HandbALL IN ZAGREB

Ivanka Momčilović

Kao bivša rukometašica i igračica hrvatske rukometne reprezentacije, danas trenerica rukometa, bilo je logično da se uključim u rad i pomognem programu. Pridružila sam se našoj HandbALL IN obitelji još na samom početku. Broj djece iz godine u godinu raste što je znak da radimo nešto kvalitetno i dobro. U programu smo svi još uvijek volonteri, ali to nam ne predstavlja nikakav problem jer sreća i osmijesi na licu djece jednostavno nemaju cijenu.

Tatjana Golubović

Kao bivša odbojkašica i trenerica odbojke u različitim dobnim kategorijama nisam mogla odbiti poziv da se pridružim volontiranju u programu HandbaLL IN i pomognem timu. U ovom programu svi smo na dobitku, i mi volonteri i djeca. Djeca osim svladavanja sportskih vještina od volontera dobivaju pozornost, predanost, kreativnost i ljubav što je važno za njihov razvoj, za budućnost, a volonteri svojim radom unapređuju vlastite kompetencije jer nemoguće je samo ono što nije pokušano.

Nina Birolla Nikolić

Po zanimanju sam učiteljica razredne nastave i jako volim raditi s djecom i mladima. Moje četvero djece polako je odrastalo i vidjela sam da bih dio svog slobodnog vremena mogla pokloniti nekome kome je to potrebno. Sport je oduvijek bio sastavni dio mog života pa sam krenula u tom smjeru. U HandbALL IN timu sam od prvog dana. Veseli me druženje s našim klincima, svaki njihov i najmanji napredak, svaki osmijeh na licu, svaki znak da se kod nas osjećaju dobro, sigurno i zadovoljno. Osjećaj ispunjenosti i zadovoljstva nakon svakog našeg treninga, nakon svake radionice, neprocjenjiv je.

Milan Šteković Šutić

Dugi niz godina sam uključen u rad s djecom kroz sport kao rukometni trener. Na prvu informaciju da program HandbALL IN postoji sam donio odluku da moram biti dio programa. Bio je dovoljan jedan poziv i već sam bio na prvom treningu. Moja uloga u timu je sportski dio gdje kroz rukomet radimo vježbe kordinacije, agilnosti, snage i bazne rukometne tehnike. Svaki trening je novi izazov za sve, djecu i trenere gdje svi učimo i svakim treningom skupa rastemo.

Lucia Žudić

Magistra sam logopedije koja se već dugi niz godina bavi sportom u raznim oblicima. Odlučila sam u svoje slobodno vrijeme uljepšavati nečije tuđe i od tad sam dio programa. Nema mi dražeg nego vidjeti kako se naša djeca socijaliziraju, dobro provode zajedno na našim aktivnostima i vraćaju svaki put s osmijehom.

Alisa Fabris

Magistra sam edukacijske rehabilitacije koja je svoj profesionalni put započela u COO “Slava Raškaj” Zagreb, a u slobodno vrijeme sreću pronalazi u plesu. Moto mi je “Iskoristi dan” te me vesele novi izazovi i kreativni rad zbog čega sam se s radošću pridružila HandbALL IN timu, a zadovoljstvo na dječjim licima kad nam dolaze i odlaze iz aktivnosti razlog je zbog kojeg se nadam da ću ovdje još dugo i ostati.

Marija Šantić

Po zanimanju sam radni i bihevioralni terapeut te radim po principima ABA metode uz korištenje potpomognute komunikacije (PECS,PODD, komunikacijske ploče). Priključila sam se timu kao asistent djetetu u treningu s ciljem poticanja samostalnosti u izvođenju različitih vježbi i aktivnosti, postizanja samozadovoljstva, pružajući djeci mogućnost i način kako izvesti nešto samostalno, osjećaja pripadnosti grupi i interakcije s istom. Kroz program razmjenjujemo iskustva i znanja s drugim terapeutima u svrhu dobrobiti djece te pomažemo i savjetujemo roditelje.

HandbALL IN SINJ

Žana Majić

Profesorica sam Hrvatskoga jezika i književnosti te majka 4 djece. Rukometom se bavim cijeli svoj život, sport me izgradio kao osobu i svjesna svih mogućnosti koje sport djeci pruža nakon prestanka aktivnoga bavljenja rukometom, nastavila sam raditi u Žrk Sinj kako s djecom tako i u organizacijskome i logističkom dijelu. Kao klub smo poželjeli pružiti mogućnost djeci s teškoćama u razvoju iz našega kraja da se bave sportom pa smo dogovorili i pokrenuli suradnju. Cijeli život radim s djecom u sportu i školi te sam rado prihvatila ulogu koordinatorice projekta za Sinj svjesna činjenice nedostatka ovakvih sadržaja za djecu s teškoćama u razvoju. Sva djeca zaslužuju iste mogućnosti, a ovaj im program to i pruža barem kad je sport u pitanju.

HandbALL IN METKOVIĆ

Romana Ćuže

Profesorica sam Tjelesne i zdravstvene kulture u Srednjoj školi u Metkoviću. Kao dijete sam igrala rukomet i bilo mi je jako drago što mi se pružila mogućnost uključiti u ovaj program i pomoći djeci s teškoćama u razvoju u našoj zajednici. Metković je rukometni grad, svi volimo jako rukomet i naša zajednica je vrlo sretna i zahvalna što je program upravo došao u naš grad i što se pružila prilika djeci s teškoćama u razvoju baviti se sportom.

HandbALL IN SARAJEVO

Adis Mušanović

Magistar sam sporta i tjelesnog i zdravstvenog odgoja te specijalista nutricionizma.
U JU Centru za sport i rekreaciju radim već 18 godina na poslovima realizatora i rukovodioca sportskih projekata. Drago mi je da je upravo JU Centar doveo HandbALL IN u Bosnu i Hercegovinu i da će djeca s teškoćama u razvoju s područja Sarajeva moći uživati u našim sportskim aktivnostima