HandbALL IN Zagreb

Boćarski dom, Prisavlje 2, Zagreb
+385 91 56 55 298
Termini treninga: ponedjeljak, srijeda, četvrtak u popodnevnim satima

Koordinatorica HandbALL IN Zagreb
Ivanka Momčilović, trenerica rukometa

Kao bivša rukometašica i igračica hrvatske rukometne reprezentacije, danas trenerica rukometa, bilo je logično da se uključim u rad i pomognem programu. Pridružila sam se našoj HandbALL IN obitelji još na samom početku, prije tri godine. Broj djece iz godine u godinu raste što je znak da radimo nešto kvalitetno i dobro. U programu smo svi još uvijek volonteri, ali to nam ne predstavlja nikakav problem jer sreća i osmijesi na licu djece jednostavno nemaju cijenu.

 

S obzirom na veliku podršku stručnog tima, u HandbALL IN podružnici Zagreb od ove godine nudimo i određene usluge navedene u cjeniku ispod.

Naše radionice su osmišljene i provode se pod vodstvom edukacijskog rehabilitatora, logopeda i/ili radnog terapeuta, individualno ili u manjim grupama.

Uz mnoštvo drugih, glavni cilj radionica je, ukoliko stručni tim procijeni da je ona potrebna, našim korisnicima pružiti individualiziranu pripremu za uključivanje u veću sportsku grupu i lakše praćenje treninga te učenje životnih i socijalnih vještina potrebnih za svakodnevno funkcioniranje.

CJENIK USLUGA – HandbALL IN Zagreb