Novosti

Novost u HandbALL IN obitelji: Makarska kreće s programom

Sretni smo i ponosni što se nakon uspješna tri ciklusa ALL IN radionica, naša suradnja sa Zajednicom Športskih Udruga Grada Makarska i Udrugom osoba s invaliditetom Sunce nastavlja te se tako razvila nova podružnica HandbALL IN programa.

Vesela ekipa počela je s prvim treninzima jučer, a oni se odvijaju u dvorani sportskog centra Makarska utorkom i četvrtkom popodne u dvije grupe. Iznimno nam je drago da u Makarskoj u pogonu imamo našu prvu predškolsku grupu te odraslu – od 18 godina starosti nadalje. Voditeljica HandbALL IN Makarska naša je osnivačica programa, Maida Arslanagić – magistra logopedije i sportskog menadžmenta koja će zajedno sa suradnicima i volonterima sport i rekreaciju približiti svim građanima Grada Makarske, posebice djeci s teškoćama u razvoju te osobama s invaliditetom.
Ovim putem pozivamo sve zainteresirane za uključivanje u naš volonterski tim. Volonteri imaju ulogu asistenta u treningu te našim članovima pružaju podršku u praćenju treninga, a treneru olakšavaju vođenje istog – sve u svrhu kvalitetnog sudjelovanja i mogućnosti individualiziranog pristupa. Individualizacija je ključ uspjeha za naše korisnike koji tako mogu pokazati svoj puni potencijal i biti punopravni član svoje zajednice. Sretno ekipi u Makarskoj, veselimo se svjedočiti sportskim uspjesima i napretku koji je pred svima!

Related Posts