Novosti

HandbALL IN božićni tjedan

Božićni je duh zavladao svuda, pa tako i kod nas u HandbALL IN-u. Protekli su tjedan naši treninzi diljem Hrvatske zamijenjeni pravim blagdanskim druženjima!

Uz zakusku i poklone, u ponedjeljak je zagrebačka ekipa na druženju imala i goste iznenađenja. Iz Rukometnog kluba Zagreb posjetili su nas Edin Klis, Miloš Kos i Vlado Matanović , a iz GNK-a Dinamo u posjetu su nam došli nogometaši Arijan Ademi i Luka Menalo. Momci su odmjerili snage s našim malim sportašima, a s većima i porazgovarali. U Sinju je uvijek raspjevano i rasplesano, pa je tako bilo i ovaj petak. Trenerica Žana svoju je trenirku zamijenila za kostim Bake Mraz i zajedno s dogradonačelnikom Grada Sinja, gospodinom Denisom Bobetom, podijelila poklone veseloj sinjskoj družini. Posljednje ovogodišnje božićno druženje održano je u subotu u Metkoviću. Iako je vikend kod njih obično rezerviran za sport i učenje, ekipa se s veseljem pridružila blagdanskom raspoloženju i igri.

Hvala donatorima što su omogućili poklone i paketiće za svakog polaznika te djeci, roditeljima i prijateljima programa što  su svojim dolaskom uveličali naša druženja! Želimo svima mirne i sretne nadolazeće blagdane, provedene u društvu Vaših najmilijih!

 

Foto: Marin Veraja & HandbALL IN

Related Posts