Novosti

Četvrta HandbALL IN sezona je počela!

Prateći tijek školske godine, nakon ljetnih praznika i odmora, naš je program krenuo u još jednu sezonu. Voditelji i koordinatori programa te stručni tim zasukali su svoje rukave, pripremili rekvizite, vizualnu podršku i dobru volju te spremno dočekali svoje polaznike i naše volontere.

Zagrebački tim počeo je s radom 5. rujna na svojoj uobičajenoj lokaciji – u dvorani Boćarskog doma. Dvije grupe djece imaju svoj trening ponedjeljkom, a starija grupa trenira čak dva puta tjedno – srijedom i četvrtkom u popodnevnim satima.

Ekipa u Sinju, zbog renovacije škole promijenila je lokaciju i termin treninga. Sada utorkom u rano popodnevnim satima treniraju u dvorani OŠ Ivana Lovrića.

Metković kreće na svojoj staroj lokaciji u starom terminu, subotom ujutro u Gradskoj športskoj dvorani.

Naši prijatelji iz Sarajeva s programom počinju u listopadu.

Iznimno smo ponosni što ulazimo u četvrtu sezonu HandbALL IN programa te što nam se članovi i volonteri rado vraćaju u dvorane. Veliko hvala roditeljima na povjerenju – i dalje ćemo nastojati svima pružiti priliku da se bave sportom, rekreiraju i u slobodno vrijeme zabavljaju – jer kroz društvo, igru i sport najljepše se uči!

Related Posts