Novosti

Uspješno završena treća sezona

U zadnjim danima školske godine i HandbALL IN program priveo je kraju svoje aktivnosti i završio još jednu uspješnu sezonu – treću u Zagrebu, a prvu u čak tri grada – Metkoviću, Sinju i Sarajevu. Bila je ovo još jedna u nizu godina puna izazova, ali i novih aktivnosti te novih stručnjaka koji su nam se na različite načine pridružili u stvaranju jednakih mogućnosti djeci i mladima diljem Hrvatske. Ono najvažnije,  u protekloj se godini u program uključilo mnoštvo onih bez kojih HandbALL IN ne bi ni postojao – velik broj volontera i korisnika!

Marljivo vježbajući i trenirajući od rujna do lipnja, usvajali smo zajedno motoričke, socijalne i životne vještine. Kroz igru i sport smo stjecali nove navike i pomicali svoje granice, a na radionicama se zabavljali i razvijali svoju kreativnost. Iza nas je blagdansko druženje tijekom božićnih praznika gdje smo, osim druženja s obitelji i volonterima, organizirali i izložbu naših kreativnih radova s radionica, a ove smo godine opet održali i jedan trening na jarunskom pijesku.

Na završnim treninzima, pokazali smo roditeljima i simpatizerima što smo sve kroz sezonu zajedno naučili. Zagrebačka je ekipa po drugi put dobila poziv sudjelovati na manifestaciji Dani Dugava u organizaciji Građanske udruge Dugave te su stariji dječaci međusobno odigrali i svoju drugu revijalnu utakmicu. Kako i priliči, višemjesečni trud valjalo je i nagraditi. Stoga su prije odlaska na praznike našim korisnicima dodijeljene medalje i diplome za sudjelovanje, a time je započelo nestrpljivo odbrojavanje dana do početka iduće školske godine, prvih treninga i novih sportskih uspjeha.

Veliko hvala medijima, donatorima i pokroviteljima te svima ostalima koji nesebično omogućuju da program HandbALL IN nastavlja s radom uveseljavajući naše brojne članove!

Related Posts