Novosti

FORD SPAŠAVA STVAR: Stručni tim HandbALL IN ekipe sigurno stigao u Metković

Ford Hrvatska u svojoj profesionalnoj srži ima odgovornost prema svakoj zajednici u kojoj djeluje i okolišu u kojem živi. HandbALL IN dijeli te vrijednosti, svakodnevno potičući uključivanje djece i mladih u zajednicu i pružajući svakome rad po prilagođenom programu uz individualizirani pristup.

Ford Hrvatska je to prepoznao te nas uključio u svoj projekt “FORD SPAŠAVA STVAR”. Projekt je krenuo od ideje u kojoj Ford pomaže mladim nadama, odnosno bendovima i besplatno ustupa Ford Transit Custom za prijevoz putnika i opreme. No, od 2022. godine odlučili su projekt proširiti i na udruge koje se bave humanitarnim radom.

“Osnovni ciljevi cijelog projekta su olakšati udrugama i bendovima prijevoz, ali i da se pri tome svi dobro zabave. Hoće li se prevoziti instrumenti, oprema, djeca ili odrasli – manje je bitno, najvažnije je da stignete do svog cilja, sigurni i veseli.” – poručuju iz Ford Hrvatske.

Zahvaljujući ovom projektu i prostranom i udobnom Ford Transit Custom automobilu i naš je mnogobrojni stručni tim HandbALL IN-a u Metković stigao sigurno i veselo, a jednako se tako, nakon treninga i odrađivanja obaveza, vratio u Zagreb.

“Naši volonteri svoje vrijeme, znanje ali i novac ulažu u program i treninge, Metković i Sinj nam nisu baš na dohvat ruke, a na ovaj smo način mogli posjetit našu podružnicu u Metković u velikome broju, uzeti sa sobom sve potrebno znajući da smo sigurni”, izjavila je koordinatorica treninga Ivanka Momčilović.

 

Hvala Ford Hrvatska!

Related Posts