Novosti

HandbALL IN druženje: Uživali smo u pjesmi, plesu i darovima

Kao kruna uspješne godine, u subotu 18. prosinca održali smo blagdansko druženje za našu djecu, roditelje i volontere

Veselo blagdansko druženje održali smo u našoj dvorani za treninge u sklopu zagrebačkog Boćarskog doma. Uz pjesmu i ples, stigli su nam i darovi za naše mališane, a zahvaljujući tomboli našlo se tu još poneko iznenađenje za sve prisutne.

Tjednima prije, naši su vrijedni polaznici izrađivali kuglice i ukrase za bor, nakit poput narukvica, prstena i naušnica, zatim platnene vrećice za trgovinu i slično. Okupljeni su mogli kupiti i majice HandbALL IN te razne druge sitnice te na taj način pomoći radu udruge. A, s obzirom na to da su polaznici bili dobri cijele godine, Djedica je svratio i svima donio poklone pa zatim produžio prema ostalim HandbALL IN gradovima.

Dašak #handbALLIN čarolije stigao je i u Sinj i Metković

Polaznici našeg programa u Sinju i Metkoviću zajedno sa svojim edukatorima i roditeljima, uživali su na posljednjem ovogodišnjem treningu u blagdanskom raspoloženju. Smijeha, pjesme i plesa nije nedostajalo, kao niti darova.

Iza nas je iznimno uspješna godina, odradili smo preko 500 volonterskih sati treninga diljem Hrvatske, proširili aktivnosti na tri nova grada, uključući Sarajevo, pridružilo nam se puno novih volontera i djece. Hvala svima koji na bilo koji način pomažu našem radu, hvala medijima koji nas prate, donatorima i pokroviteljima. Svi ste vi dio naše HandbALL IN obitelji!

Related Posts